O nas

Naše podjetje temelji na več kot 40-letnih izkušnjah v nabavi in projektiranju delov za dvigalno industrijo. Smo specializirano podjetje, ki strankam ponuja celovite rešitve s poudarkom na dvigalih in njihovih delih. Naše bogate izkušnje na področju inženiringa omogočajo, da ne samo oskrbujemo s standardnimi rezervnimi deli za različne tipe dvigal, temveč tudi aktivno iščemo in zagotavljamo težje dostopne dele za naše stranke.

Pri nas boste našli širok izbor rezervnih delov za dvigala, pomične trakove in stopnice. Naš cilj je zagotoviti popolno zadovoljstvo strank z visoko kakovostjo in zanesljivostjo naših izdelkov. Poleg tega smo specializirani za iskanje in dobavo redkih delov, ki jih morda težje najdete drugje.

Zaupajte nam, da vam priskrbimo vrhunske rešitve za vaše potrebe v dvigalni industriji. Ne glede na to, ali gre za vzdrževanje, popravilo ali nadgradnjo, smo vaš zanesljiv partner na področju dvigal in njihovih komponent. Obrnite se na nas in izkoristite naše strokovno znanje za optimalno delovanje vaših dvigal.

 


VSE NA ENEM MESTU

 

Naš cilj je zagotoviti celovito podporo podjetjem v dvigalni industriji pri pridobivanju rezervnih delov za različne tipe dvigal, pomične trakove in stopnice. Sodelujemo z vodilnimi proizvajalci in dobavitelji rezervnih delov za tekoče stopnice in dvigala, kar nam omogoča, da strankam zagotovimo konkurenčne cene, visokokakovostne materiale ter široko paleto rezervnih delov.

 

INŽENIRING

Naše storitve segajo prek dobave rezervnih delov. Ponujamo strokovno tehnično pomoč strankam pri identifikaciji neznanih delov ali iskanju ekvivalentov za rezervne dele, ki niso več na voljo na trgu. S tem želimo zagotoviti, da so naše stranke vedno kos izzivom, povezanim z vzdrževanjem in popravili svojih dvigal in stopnic.

 

 

 

REZERVNI DELI

Ključna strateška usmeritev našega podjetja je osredotočenost na kupca, zato se bomo vseskozi trudili, da vam bomo rezervne dele dobavljali v najkrajšem možnem času ter po čim bolj ugodnih cenah.

 


AKTIVNO RAZISKOVANJE IN SODELOVANJE

Trudimo se tudi, da imamo na zalogi obsežen nabor različnih rezervnih delov, kar nam omogoča, da izpolnimo raznolike potrebe naših strank. Zavedamo se, kako pomembno je, da so rezervni deli vedno na voljo, zato smo osredotočeni na vzpostavitev in vzdrževanje širokega nabora delov, ki zajema različne tipe dvigal, pomičnih trakov in stopnic.

Vseskozi analiziramo tržišče, ki je zaznamovano z intenzivno konkurenco, in se osredotočamo na iskanje najkvalitetnejših ter najbolj ugodnih rešitev za naše kupce. Pri sodelovanju z dobavitelji aktivno iščemo inovativne rešitve za reševanje izzivov, s katerimi se naše stranke srečujejo v svojem delovnem okolju.

Naš pristop vključuje nenehno iskanje novih in izboljšanih rešitev pri dobaviteljih, kar nam omogoča, da ponudimo še večjo izbiro rezervnih delov in strokovnega znanja. Z vzpostavljanjem tesnega sodelovanja z dobavitelji si prizadevamo ustvariti obsežen nabor rezervnih delov, ki bo našim strankam olajšal njihovo delo in prispeval k učinkovitosti njihove dvigalne opreme.

LIFTKO EKIPA

Naše temeljne vrednote so:

ustvariti super vzdušje za naše stranke, zgraditi pozitivno vzdušje v timu, sprejeti in spodbujati pozitivne spremembe, biti kreativni in odprti za nove ideje, slediti rasti in se učiti, iz manj narediti več in biti zavzeti in odločni a hkrati skromni.