O nas

Naše podjetje je ustanovljeno na podlagi več kot 40 let izkušenj v nabavi in projektiranju delov za dvigalogradnjo. Našim strankam nudimo celovite rešitve, saj z našimi izkušnjami na področju inženiringa ne dobavljamo le rezervnih delov za vse tipe dvigal ter pomičnih trakov in stopnic, za naše stranke lahko poiščemo tudi dele, ki so težje dobavljivi.

 


ZA VAS UREDIMO VSE

 

Naš cilj je pomoč podjetjem v dvigalogradnji pri nabavi rezervnih delov za vse tipe dvigal ter pomičnih trakov in stopnic. Sodelujemo z vodilnimi proizvajalci in dobavitelji rezervnih delov za tekoče stopnice in dvigala. Na ta način želimo zagotoviti našim strankam ugodne cene, kakovostne materiale in širok nabor rezervnih delov. Prav tako pa nudimo našim strankam tudi tehnično pomoč pri prepoznavanju neznanih delov ali iskanju ekvivalentov rezervnim delom, ki niso več dobavljivi.

 

INŽENIRING

Za vas smo na voljo tudi v primerih, ko imate težave pri prepoznavanju neznanih delov, pri iskanju delov, ki so na trgu težje dostopni ali pri iskanju ekvivalentov delom, ki niso več dobavljivi. 

 

 

 

REZERVNI DELI

Ključna strateška usmeritev našega podjetja je osredotočenost na kupca, zato se bomo vseskozi trudili, da vam bomo rezervne dele dobavljali v najkrajšem možnem času ter po čim bolj ugodnih cenah. Prav tako se trudimo imeti na zalogi čim večje število različnih rezervnih delov.  

 

Vseskozi preučujemo trg, na katerem je veliko konkurence, ter poskušamo najti najkvalitetnejše in najbolj ugodne rešitve za naše kupce. Pri dobaviteljih iščemo nove in boljše rešitve za probleme, s katerimi se naše stranke srečujejo pri svojem delu. Z dobrim sodelovanjem z dobavitelji skušamo doseči čim večji nabor rezervnih delov in znanja, ki vam bo olajšal delo.

LIFTKO EKIPA

Naše temeljne vrednote so:

ustvariti super vzdušje za naše stranke, zgraditi pozitivno vzdušje v timu, sprejeti in spodbujati pozitivne spremembe, biti kreativni in odprti za nove ideje, slediti rasti in se učiti, iz manj narediti več in biti zavzeti in odločni a hkrati skromni.